Bejelentés


NESZMÉLY POLGÁRŐRSÉG Bizalommal egymás iránt, együtt Neszmélyért!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás
Tisztelt Látogató!

A polgármester úr együttműködési megállapodást írt alá a Füzitői Faluvédő Polgárőr Egyesülettel, melynek a csoportjaként működik a Neszmélyi Polgárőrség. Jelenleg öt fős a csoportunk, mihelyt eléri a létszámunk a tíz főt önálló polgárőr egyesületté alakulunk. A neszmélyi polgárokon kívül a dunaalmásiakat is várjuk polgárőr egyesületi tagoknak, hogy tevékenységünket ki tudjuk terjeszteni Dunaalmásra is! A Füzitői Faluvédő Polgárőr Egyesület elnöke: Sass László, elérhetősége: 06204282457 A Neszmélyi Polgárőr Csoportot Ősz Zoltán vezeti, telefonszáma: 06202493342

Felvetődik a kérdés, miért éppen „Bizalommal egymás iránt, együtt Neszmélyért!” lett a polgárőr csoportunk szlogenje. Mert a bizalom a legfontosabb tőkéje a polgárőrségnek, amit a polgárok nyilvánítanak meg a polgárőrök, polgárőr szervezetünk felé. Nagy tisztelettel állunk rendelkezésére minden kedves érdeklődőnek! Tegyünk meg mindent családjaink, lakókörnyezetünk, településünk biztonságáért! Hívjanak bizalommal, a megoldás az összefogásban van!

Nem öncélúan kívánunk tevékenykedni, mi együtt szeretnénk működni Neszmély polgáraival a községünk nyugalmáért, a benne lakók biztonságérzetének fokozása érdekében. Önszerveződés útján jöttünk létre, bizalmi tőkéből táplálkozva a helyi közrend, közbiztonság fokozása, a baleset- és bűnmegelőzés, a polgárok biztonságérzetének fokozása érdekében. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a polgárőrségünk élvezze a rendőrség, az önkormányzat, a megyei polgárőr szövetség bizalmát, támogatását. Jó időtöltést az oldalainkon! Köszönöm a figyelmét!

Elérhetőségeink:

Neszmélyi Önkormányzat:

2544 Neszmély, Fő út 129. Telefon/Fax: 06 34 451 778

E-mail: neszmelyipolgarorseg@gmail.com

Facebook: Polgárőrök Neszmély

Telefon:

Füzitői Faluvédő Polgárőr Egyesület elnöke: Sass László, 06204282457

Neszmélyi Polgárőr Csoportot vezetője: Ősz Zoltán, 06202493342

Várunk minden kedves érdeklődőt sorainkba, aki egyetért a fenti céljainkkal! Jelentkezni lehet személyesen az elérhetőségi címünkön a Neszmélyi Önkormányzatnál, valamint itt is a honlapunkon, a facebook oldalunkon és a fenti telefonszámok bármelyikén!

ITT JELENTKEZHET POLGÁRŐRNEK!


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!